Blog

Volg hier onze laatste nieuws en blogberichten van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV. Regelmatig zullen wij hier nieuwsberichten plaatsten over taxiverzekeringen, ons kantoor en de laatste ontwikkelingen uit de taxiwereld.

Mocht je naar aanleiding van de geplaatste nieuws en blogberichten hier vragen of opmerkingen over hebben, dan kun je altijd contact met ons op nemen. Wij helpen je graag.
Uncategorized

Hera zelfverzekerd

Speciaal voor kleine zelfstandigen en Zzp’ers zonder personeel biedt GetCover Bedrijfsverzekeringen BV nu de Hera Zelfverzekerd verzekering tegen arbeidsongeschiktheid aan.

Lees meer »
Uncategorized

Traksi wagenparken

Traksi is nu ook voor wagenparken die bestaan uit bestelauto’s of taxi’s beschikbaar. Heeft uw bedrijf meer dan 5 bestelauto’s of taxi’s, dan kunt u deze voordelig verzekeren met de nieuwe wagenparkverzekering van Traksi.

Lees meer »
Uncategorized

Waarom een SVI afsluiten

Bedenk even wat er kan gebeuren tijdens het rijden….. Om wat voor reden dan ook ben je even afgeleid en rij je tegen een voorganger aan. Het gevolg, lichamelijk letsel voor jou en jouw passagiers. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, vergoedt jouw verzekeringsmaatschappij jouw eigen letselschade niet. Als bestuurder ben je namelijk niet verzekerd op je eigen autoverzekering als jij de veroorzaker bent van het ongeluk. Ook niet als jij het betrokken voertuig Allrisk verzekerd hebt.

Lees meer »
Uncategorized

5 tips in geval van een aanrijding

Wat te doen bij een aanrijding, lees hier onze 5 tips. Bij een aanrijding met jouw bedrijfsauto heb je vaak niet alleen de schrik, maar ook vaak vragen. Vragen als hoe moet ik nu een schadeformulier invullen, moet er politie bijkomen en mag ik foto’s maken.

Lees meer »