Over GetCover4Taxi

Onze specialismes

GetCover4Taxi goedkope taxiverzekeringen

GetCover4Taxi goedkope taxiverzekeringen is een onderdeel van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV. Dit bedrijf wordt gerund door enthousiaste en ervaren assurantiemensen met jarenlange ervaring in de wereld van bedrijfsverzekeringen. Kwalitatief uitstekende adviezen die op maat gemaakt zijn voor jouw situatie, vormen de kracht van ons kantoor. Wij adviseren je graag op het gebied van jouw bedrijfsverzekeringen zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

In onze taxiverzekeringen zijn de dekkingen voor ongevallen- en schade voor inzittenden vaak standaard inbegrepen. Ook maakt de dekking voor verhaalsrechtsbijstand standaard deel uit van onze taxiverzekeringen. Hierdoor zijn wij in staat om schades die onze taxichauffeurs oplopen, als gevolg van een aansprakelijke tegenpartij, kosteloos te verhalen. Wij hebben hiervoor onze eigen schadeverhaalservice.

Ook eventuele letselschades worden voor jou professioneel door ons verhaald.

Voor het verzekeren van jouw bedrijfsrisico’s werken wij samen met een groot aantal verzekeraars in Nederland. Zo weten wij zeker dat wij ook jou kunnen adviseren over de meest geschikte verzekeringen voor jouw bedrijfssituatie. GetCover4Taxi heeft daarnaast een vergunning van het AFM met vergunningnummer 12047828. Bovendien is GetCover4Taxi aangesloten bij Klachteninstituut Kifid.

Meer weten over GetCover Bedrijfsverzekeringen BV en onze andere diensten? Kijk dan op onze website.