Over Ons

Over GetCover4Taxi goedkope taxiverzekeringen

GetCover4Taxi goedkope taxiverzekeringen is een onderdeel van Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën. Dit bedrijf wordt gerund door enthousiaste en ervaren assurantiemensen met jarenlange ervaring in de wereld van verzekeringen en hypotheken. Kwalitatief uitstekende adviezen die op maat gemaakt zijn voor uw situatie, vormen de kracht van ons bedrijf. Wij adviseren u graag op het gebied van uw verzekeringen en hypotheken zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

 

Complete taxiverzekering

In onze taxiverzekering zijn de dekkingen ongevallen- en schade voor inzittenden standaard inbegrepen. Ook maakt de dekking voor rechtsbijstand standaard deel uit van onze taxipolis. Hierdoor zijn wij in staat om schades die onze taxichauffeurs oplopen, als gevolg van een aansprakelijke tegenpartij, kosteloos te verhalen. Wij hebben hiervoor onze eigen schadeverhaalservice.

Ook letselschades wordt voor u professioneel door ons verhaald.

 

RAIA gecertificeerd

GetCover4Taxi goedkope taxiverzekeringen is RAIA gecertificeerd. Dit betekent dat u van ons hoogwaardige adviezen kunt verwachten door onze grote mate van vakkennis. Wij werken samen met bijna alle verzekeraars in Nederland. Voor particuliere verzekeringen werken wij samen met een verzekeraar, die al meerdere jaren achtereen is uitgeroepen tot de beste verzekeraar van Nederland. Zo weten wij zeker dat u ook over deze dienstverlening uiterst tevreden zult zijn. GetCover4Taxi heeft een vergunning van het AFM. Het vergunningnummer is 12015793. GetCover4Taxi is aangesloten bij Klachteninstituut Kifid.

Meer weten over Geldersch Pakhuys Bedrijfassurantiën en onze andere diensten? Kijk dan op onze website.