GetCover taxiverzekeringen

GetCover4Taxi is er ook voor jouw taxi! Wij weten als geen ander dat een goede taxiverzekering belangrijk voor je is. Jouw taxi is immers de basis voor jouw inkomen en daarmee echt onmisbaar.

Op zoek naar een geschikte en goedkope taxiverzekering?

Natuurlijk wil jij jouw taxi goed, maar ook zo voordelig mogelijk verzekeren. Want we snappen heel goed dat jij liever jouw geld liever aan andere zaken uitgeeft dan aan een verzekeringspremie. Dat kan dankzij de taxiverzekeringen van GetCover Bedrijfsverzekeringen BV. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een goede taxiverzekering die het beste bij jouw bedrijf past. Voor het verzekeren van taxi’s werken wij samen met meerdere verzekeringsmaatschappijen. Daarmee vinden onze taxispecialisten zeker weten ook voor jouw taxi de meest geschikte en goedkoopste taxiverzekering.

Wat zijn de voordelen van de GetCover taxiverzekeringen?

Bij de meeste van onze taxiverzekeringen is de dekking voor ongevallen- en schade voor inzittenden standaard inbegrepen. Daarnaast maakt verhaalsrechtsbijstand standaard onderdeel uit van al onze taxipolissen. Bij schade aan jouw taxi wordt deze gratis voor jou verhaald op de partij die deze schade heeft veroorzaakt.

Heb jij schadevrije jaren beschikbaar?

Heb je privé of zakelijke schadevrije jaren opgebouwd en zijn die ook beschikbaar in Roy-data? Dan gebruiken wij die jaren graag voor extra korting op jouw verzekeringspremie. Wij werken namelijk ook samen met verzekeringsmaatschappijen die privé schadevrije jaren accepteren voor een taxiverzekering.

Wil je meerdere taxi's verzekeren?

Heeft jouw taxibedrijf meerdere taxi’s die verzekerd moeten worden? Ook dat kan. Voor bedrijven met meerdere taxi’s hebben wij de mogelijkheid om daarvoor verzekeringen af te sluiten met een collectiviteitskorting. Heb je meerdere taxi’s en interesse in een collectieve verzekering? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw wagenpark.

Wil jij een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Voor taxibedrijven kunnen wij een speciale bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Met deze verzekering ben je extra verzekerd voor (letsel)schade die jij of jouw chauffeurs veroorzaken aan jouw passagiers of hun bagage. Bijvoorbeeld als je hun koffers beschadigd bij het uitladen. Meer weten of de verzekering aanvragen, download dan nu de informatieflyer en het aanvraagformulier.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wil jij jouw taxi goed en zo goedkoop mogelijk verzekerd hebben? Vraag dan vandaag nog bij ons een offerte aan.

Op basis van jouw gegevens krijg jij van ons aanbiedingen voor de best passende taxiverzekering.