Hera zelfverzekerd

Speciaal voor kleine zelfstandigen en Zzp’ers zonder personeel biedt GetCover Bedrijfsverzekeringen BV nu de Hera Zelfverzekerd verzekering tegen arbeidsongeschiktheid aan.

HERA ZELFVERZEKERD ARBEIDSONGESCHIKTHEIDSVERZEKERING

Hera Zelfverzekerd. Speciaal voor kleine zelfstandigen en Zzp’ers zonder personeel biedt GetCover Bedrijfsverzekeringen BV nu de Hera Zelfverzekerd verzekering tegen arbeidsongeschiktheid aan. Het is een laagdrempelige en eenvoudige verzekering die hierdoor ook goed betaalbaar is.

WAT HOUDT DE HERA ZELFVERZEKERD IN?

De Hera Zelfverzekerd is een alternatieve verzekering in geval van arbeidsongeschiktheid. Het is een verzekering die in geval van arbeidsongeschiktheid door lichamelijk functieverlies éénmalig het verzekerde bedrag uitkeert. De hoogte van deze belastingvrije uitkering kun je zelf instellen met een minimum van € 35.000,00 en een maximum van € 200.000,00. Je krijgt dus geen maandelijkse uitkering.

Deze uitkering kun je vervolgens gebruiken voor bijvoorbeeld het inkopen van extra zorg en hulp of een omscholingstraject wanneer taxi rijden voor jou niet meer mogelijk is

MEER WETEN?

Wil je meer weten over de Hera Zelfverzekerd verzekering? Neem dan contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden van deze verzekering voor jouw bedrijf. Of bekijk onze brochure over deze verzekering.